STN EN 1457/A1): 2003 (73 4202), Komíny. Pálené/keramické komínové vložky. Požiadavky a skúšobné metódy. Zmena A1. - Bubelínyová, Eleonóra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 97 Komíny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena STN EN 1457: 2002 je slovenskou verziou EN 1457: 1999/A1: 2002. Európska norma EN 1457: 1999/A1: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Eleonóra Bubelínyová. Technická komisia: TK 97 Komíny
Dátum účinnosti opravy normy: október 2007
Keywords: normy