STN EN 1857: 2004 (73 4207), Komíny. Stavebné prvky. Betónové komínové vložky. - Tkáčik, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1857: 2003. Európska norma EN 1857: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy