STN EN 1857: 2004 (73 4207), Komíny. Stavebné prvky. Betónové komínové vložky. - Tkáčik, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 97 Komíny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1857: 2003. Európska norma EN 1857: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Stanislav Tkáčik. Technická komisia: TK 97 Komíny
Dátum účinnosti opravy normy: október 2007
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2006
Keywords: normy