STN EN 12203: 2004 (79 8005), Stroje na výrobu obuvi a výrobkov z prírodných a syntetických usní. Obuvnícke a kožiarske lisy. Bezpečnostné požiadavky. - Chyba, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12203: 2003. Európska norma EN 12203: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy