STN EN 12203: 2004 (79 8005), Stroje na výrobu obuvi a výrobkov z prírodných a syntetických usní. Obuvnícke a kožiarske lisy. Bezpečnostné požiadavky. - Chyba, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12203: 2003. Európska norma EN 12203: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Juraj Chyba.
Dátum účinnosti opravy normy: október 2007
Keywords: normy