STN EN ISO 2692: 2007 (01 4403), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Geometrické tolerovanie. Požiadavka maxima (MMR) a minima materiálu (LMR) a recipročné požiadavky (RPR) (ISO 2692: 2006). - Bronček, Jozef; Turek, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 2692: 2006. Európska norma EN ISO 2692: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy