STN EN ISO 2692: 2007 (01 4403), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Geometrické tolerovanie. Požiadavka maxima (MMR) a minima materiálu (LMR) a recipročné požiadavky (RPR) (ISO 2692: 2006). - Bronček, Jozef; Turek, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 77 Geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 2692: 2006. Európska norma EN ISO 2692: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 2692 z júla 2007, ktorá od 1.7.2007 nahradila STN ISO 2692 + Amd 1 z decembra 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček, Stanislav Turek. Technická normalizačná komisia: TK 77 Geometrické špecifikácie výrobkov
Norma je nahradená normou STN EN ISO 2692 z mája 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy