STN EN 203-2-7: 2007 (06 1901), Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 2-7 Osobitné požiadavky. Opekače salamander a otočné grily - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 203-2-7: 2007