STN EN 13779: 2007 (12 0580), Vetranie nebytových budov. Všeobecné požiadavky na vetracie a klimatizačné zariadenia. - Löffler, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13779: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 13779 z apríla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Löffler. Technická komisia: TK 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy