STN EN 15242: 2007 (12 7009), Vetranie budov. Výpočtové metódy na stanovenie prietoku vzduchu v budovách vrátane infiltrácie. - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15242: 2007
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy