STN EN 15091: 2007 (13 7107), Zdravotnotechnické armatúry. Elektronicky otvárané a zatvárané zdravotnotechnické armatúry. - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15091: 2006