STN EN 15091: 2007 (13 7107), Zdravotnotechnické armatúry. Elektronicky otvárané a zatvárané zdravotnotechnické armatúry. - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15091: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15091 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2008
Keywords: normy