STN EN 60445: 2007 (33 0160), Základné a bezpečnostné zásady pre rozhranie človek-stroj, označovanie a identifikácia. Identifikácia svoriek zariadení a prípojov vodičov. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60445: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 60445 z októbra 2004 v celom rozsahu. STN EN 60445 z októbra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.2.2010
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Norma je nahradená nosromu STN EN 60445 z júla 2011 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1. 11. 2013
Keywords: normy