STN EN 61241-0: 2007 (33 2330), Elektrické zariadenia do priestorov s horľavým prachom Časť 0 Všeobecné požiadavky - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61241-0: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 61241-0 z júla 2007 a spoločne s STN EN 61241-1 z apríla 2005 nahrádza STN EN 50281-1-1 z júla 2002 v celom rozsahu. STN EN 50281-1-1 z júla 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.10.2008
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Norma je nahradená normou STN EN 60079-0 z mája 2010 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1.6.2012
Keywords: normy