STN EN 61241-4: 2007 (33 2330), Elektrické zariadenia do priestorov s horľavým prachom Časť 4 Druh ochrany ,,pD“ - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61241-4: 2006