STN EN 61241-11: 2007 (33 2330), Elektrické zariadenia do priestorov s horľavým prachom Časť 11 Ochrana iskrovou bezpečnosťou ,,iD“ - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61241-11: 2006