STN EN 61241-11: 2007 (33 2330), Elektrické zariadenia do priestorov s horľavým prachom Časť 11 Ochrana iskrovou bezpečnosťou ,,iD“ - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61241-11: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 61241-11 z júla 2007
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Norma je nahradená normou STN EN 60079-11 z novembra 2012 v celom rozsahu. Používať sa môže do 4. 8. 2014
Keywords: normy