STN EN 60519-2: 2007 (33 5002), Bezpečnosť elektrotepelných zariadení Časť 2 Osobitné požiadavky na odporové ohrievacie zariadenia - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60519-2: 2006. Európska norma EN 60519-2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy