STN EN 60519-2: 2007 (33 5002), Bezpečnosť elektrotepelných zariadení Časť 2 Osobitné požiadavky na odporové ohrievacie zariadenia - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60519-2: 2006. Európska norma EN 60519-2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60519-2 z júna 2007 a STN EN 60519-2 z apríla 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký.
Norma je zrušená od 1. 3. 2020
Keywords: normy