STN EN 60519-4: 2007 (33 5002), Bezpečnosť elektrotepelných zariadení Časť 4 Osobitné požiadavky na oblúkové pece - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60519-4: 2006. Európska norma EN 60519-4: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60519-4 z júna 2007 a STN EN 60519-4 z apríla 2001 v celom rozsahu. STN EN 60519-4 z apríla 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.9.2009
Spracovateľ: Ivan Pobjecký.
Keywords: normy