STN EN 61558-2-2: 2007 (35 1330), Bezpečnosť výkonových transformátorov, napájacích zdrojov, tlmiviek a podobných výrobkov Časť 2-2 Osobitné požiadavky a skúšky regulačných transformátorov a napájacích zdrojov so zabudovanými regulačnými transformátormi - Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61558-2-2: 2007