STN EN 62271-109: 2007 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 109 Premosťovacie spínače sériových kondenzátorov na striedavý prúd - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62271-109: 2006. Európska norma EN 62271-109: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Norma je nahradená normou STN EN 62271-109 z decembra 2009 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1.3.2012
Keywords: normy