STN EN 62271-201: 2007 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 201 Izolačné kryté rozvádzače na menovité striedavé napätia nad 1 kV až do 52 kV vrátane - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62271-201: 2006 vrátane EN 62271-201: 2006/Cor. Nov. 2006. Európska norma EN 62271-201: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 62271-201 z augusta 2007
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy