TNI CEN/TR 15438: 2007 (64 0060), Technická normalizačná informácia. Potrubné systémy z plastov. Odporúčania na kódovanie výrobkov a ich určeného použitia. - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15438: 2007