TNI CEN/TR 15438: 2007 (64 0060), Technická normalizačná informácia. Potrubné systémy z plastov. Odporúčania na kódovanie výrobkov a ich určeného použitia. - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15438: 2007
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy