STN EN 13224 + A1: 2007 (72 3005), Betónové prefabrikáty. Rebrové stropné prvky (Konsolidovaný text). - Písečná, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13224: 2004 + A1: 2007