STN EN 13224 + A1: 2007 (72 3005), Betónové prefabrikáty. Rebrové stropné prvky (Konsolidovaný text). - Písečná, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13224: 2004 + A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 13224 z júla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Písečná. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 13224 z júna 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy