STN EN 1992-1-2: 2007 (73 1201), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru - Fillo, Ľudovít; Štujberová, Magdaléna; Hreha, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1992-1-2: 2004