STN EN 1992-1-2: 2007 (73 1201), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru - Fillo, Ľudovít; Štujberová, Magdaléna; Hreha, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1992-1-2: 2004
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1992-1-2 z apríla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľudovít Fillo, Magdaléna Štujberová, Martin Hreha. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Dátum účinnosti opravy normy: december 2008
Keywords: normy