STN EN 1992-3: 2007 (73 1208), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 3 Nádrže na kvapaliny, zásobníky - Filo, Ľudovít; Halvonik, Jaroslav; Cupáková, Lucia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1992-3: 2006