STN EN 1992-3: 2007 (73 1208), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 3 Nádrže na kvapaliny, zásobníky - Filo, Ľudovít; Halvonik, Jaroslav; Cupáková, Lucia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1992-3: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu EN 1992-3 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľudovít Filo, Jaroslav Halvonik, Lucia Cupáková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy