STN EN 13084-2: 2007 (73 4112)), Samostatne stojace komíny Časť 2 Betónové komíny - Michal, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou anglickej normy EN 13084-2: 2007