STN EN 12697-6 + A1: 2007 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 6 Stanovenie objemovej hmotnosti asfaltových skúšobných telies (Konsolidovaný text) - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-6: 2003 + A1: 2007