STN EN 12697-6 + A1: 2007 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 6 Stanovenie objemovej hmotnosti asfaltových skúšobných telies (Konsolidovaný text) - Gillinger, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-6: 2003 + A1: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12697-6 z februára 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy