STN EN 12271: 2007 (73 6161), Nátery. Požiadavky. - Loveček, Zdeněk; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12271: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12271 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zdeněk Loveček. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy