STN EN 74-3: 2007 (73 8111), Spojky, nadstavovacie spojky a pätky na použitie v pracovných a podperných lešeniach Časť 3 Ploché pätky a voľné nadstavovacie spojky. Požiadavky a skúšobné metódy - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 74-3: 2007