STN EN 1085: 2007 (75 0165), Čistenie odpadových vôd. Slovník. - Štefan, Oldřich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1085: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 1085 zo septembra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Oldřich Štefan. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Dátum účinnosti opravy normy: október 2008
Keywords: normy