STN ISO 16362: 2007 (83 5732), Ochrana ovzdušia. Vonkajšie ovzdušie. Stanovenie polycyklických aromatických uhľovodíkov sorbovaných na tuhých časticiach vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou. - Lengyelová, Adriana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 16362: 2005