STN ISO 16362: 2007 (83 5732), Ochrana ovzdušia. Vonkajšie ovzdušie. Stanovenie polycyklických aromatických uhľovodíkov sorbovaných na tuhých časticiach vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou. - Lengyelová, Adriana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 16362: 2005
Spracovateľ: Adriana Lengyelová. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy