STN EN ISO 15189: 2007 (85 5010), Medicínske laboratóriá. Špecifické požiadavky na kvalitu a kompetentnosť (ISO 15189: 2007). - Cedzo, Richard; Juríková, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15189: 2007