STN EN ISO 15189: 2007 (85 5010), Medicínske laboratóriá. Špecifické požiadavky na kvalitu a kompetentnosť (ISO 15189: 2007). - Cedzo, Richard; Juríková, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15189: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 15189 z augusta 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Richard Cedzo, Katarína Juríková. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 15189 z októbra 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy