STN EN 15373: 2007 (91 0701), Nábytok. Pevnosť, trvanlivosť a bezpečnosť. Požiadavky na nebytový sedací nábytok. - Joščák, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15373: 2007
Spracovateľ: Pavol Joščák. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy