STN EN 581-3: 2007 (91 1601), Vonkajší nábytok. Sedací a stolový nábytok na kempingové a domáce použitie v nebytových budovách Časť 3 Mechanicko-bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy pre stoly - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 581-3: 2007