STN EN 581-3: 2007 (91 1601), Vonkajší nábytok. Sedací a stolový nábytok na kempingové a domáce použitie v nebytových budovách Časť 3 Mechanicko-bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy pre stoly - Šúriková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 581-3: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 581-3 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2008
Norma je nahradená normou STN EN 581-3 z mája 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy