STN EN 60309-1/A1: 2007 (35 4513), Vidlice, zásuvky a zásuvkové spojenia na priemyselné použitie Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A1 - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60309-1: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 60309-1: 1999/A1: 2007