STN EN 60309-2/A1: 2007 (35 4513), Vidlice, zásuvky a zásuvkové spojenia na priemyselné použitie Časť 2 Požiadavky na rozmerovú zameniteľnosť prístrojov s kolíkmi a dutinkami. Zmena A1 - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60309-2: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 60309-2: 1999/A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 60309-2/A11 z decembra 2004 v celom rozsahu. STN EN 60309-2/A11 z decembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.11.2009
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy