STN EN 60335-2-24/A2: 2007 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-24 Osobitné požiadavky na chladiace zariadenia, zariadenia na výrobu zmrzliny a výrobníky ľadu. Zmena A2 - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-24: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-24: 2003/A2: 2007