STN EN 60335-2-89/A2: 2007 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-89 Osobitné požiadavky na komerčné chladiace spotrebiče so zabudovanou alebo oddelenou kondenzačnou jednotkou alebo motorkompresorom. Zmena A2 - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-89: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-89: 2002/A2: 2007