STN EN 60745-2-2/A11: 2007 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-2 Osobitné požiadavky na skrutkovače a príklepové skrutkovače. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A11 STN EN 60745-2-2: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-2: 2003/A11: 2007