STN EN 60745-2-2/A11: 2007 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-2 Osobitné požiadavky na skrutkovače a príklepové skrutkovače. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektricé ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A11 STN EN 60745-2-2: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-2: 2003/A11: 2007
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektricé ručné náradie
Keywords: normy